Pre-lit Christmas Tree Has Bad Section Contact

I have a 4 section Sylvania LED tree. The top section, even though it is firmly plugged in, comes on and off. It's only three years old and well taken care of (no kids). I realize the contact is wanky, but how do I fix it? The contacts are inline in the pole, similar to rca plugs. Each section just slides into the next automatically plugging in. Thanks!

Ad

Add your voice! Click below to answer. ThriftyFun is powered by your wisdom!

December 3, 20160 found this helpful

Did you get your tree working. I have the same problem and the tree is only 3 years old. The first 2 sections worked and then when I plugged in the top piece it sounded like it popped and the other 2 sections went out. When I remove the top piece it worked again. But it is very frustrating this type of power in the pole.

Reply Was this helpful? Yes
Anonymous
December 4, 20160 found this helpful

No, it is still messing up!!

Reply Was this helpful? Yes

Add your voice! Click below to answer. ThriftyFun is powered by your wisdom!

Related Content
In This Guide
Categories
Holidays and Parties Christmas Decorations LightsNovember 30, 2016
Guides
More
👒
Mother's Day Ideas!
🐰
Easter Ideas!
🌻
Gardening
🐛
Pest Control
👔
Father's Day Ideas!
Facebook
Pinterest
YouTube
Instagram
Contests!
Newsletters
Ask a Question
Share a Post
Categories
Better LivingBudget & FinanceBusiness and LegalComputersConsumer AdviceCraftsEducationEntertainmentFood and RecipesHealth & BeautyHolidays and PartiesHome and GardenMake Your OwnOrganizingParentingPetsPhotosTravel and RecreationWeddings
Published by ThriftyFun.

Desktop Page | View Mobile

Disclaimer | Privacy Policy | Contact Us

© 1997-2019 by Cumuli, Inc. All Rights Reserved.

Generated 2019/04/18 14:34:55 in 855 msecs. ⛅️️
Loading Something Awesome!